Вечер со Иван Иванович

25 МАРТ 2019

Забавното шоу “Вечер со Иван Иванович” со години, со причина, беше една од најгледаните програми во Србија. Авторот и водителот на емисијата, Иван Иванович, во опуштената атмосфера ќе продолжи да зборува со најпознатите светски и домашни актери, музичари, писатели, спортисти и политичари, а неговиот добро препознатлив хумор како и добрата музика во студиото се задолжителен дел од емисијата која на Нова ќе се емитува секој петок од 22 часот.