Впечаток на неделата

25 МАРТ 2019

Настаните кои ја обележале неделата зад нас во студиото на Нова С ќе ги коментира авторката на емисијата Оља Бечкович, со своите гости, секоја недела од 21 часот. Најмоќниот впечаток на неделата ќе го одбираат и гледачите кои ќе се вклучуваат во програмот во живо.