Ментална вежба

25 МАРТ 2019

Утринската програма на Нова С ја водат и уредуваат Дарко Митрович и Марко Степанович. Покрај тоа што ќе ве насмеат секое утро пред да заминете на работа, оваа двојка на радио со своите гости во студиото ќе ги обработува најактуелните теми.